Robin Halsebakk

Siste foredragsholder ut er Robin Halsebakk (27) fra Ålesund.

I sommer satte han ut på tur for å sykle Norge på langs. Robin er stolt av å jobbe i oppdrettsnæringen, og mener stolthet og åpenhet er viktige faktorer i omdømmearbeidet. Etter 42 dager, over 100 bedriftsbesøk, 5300 km og mange kjekke følgesvenner ankom han Kirkenes 12. juli med en bankkonto fylt med over en million støttepenger til kreftforeningen, fra sjømatbedrifter, lokalsamfunn og privatpersoner. Med slagordet «Mot kreft, for Sjømat» skapte Robin og hans følgesvenner stor blest rundt sjømatnæringen og sykkel VM i lokale og nasjonale media.

Robin har master i finans fra Handelshøyskolen i Bergen, og er markedsansvarlig i brønnbåtrederiet Sølvtrans. Sølvtrans er en global aktør innenfor transport av levende fisk med operasjon i Norge, Skottland, Canada, Tasmania og Chile. Ved hjelp av moderne brønnbåter utfører selskapet transport, sortering og behandling av fisk for oppdrettsselskapene.

Dessverre har Liv Monica Stubholt måtte melde avbud og kan ikke delta på årets konferanse! Vi håper å se henne på neste års konferanse.

Påmelding: https://haapihavet.hoopla.no/sales/samletnering