Liv Monica Stubholt

Neste i rekka og første dame ut er Liv Monica Stubholt. Hun er levende opptatt av betydningen norske naturressurser har for utviklingen av Norge. Hun har særlig engasjert seg i nordområdene og Arktis. Som forretningsadvokat i advokatfirmaet Selmer har hun oppdrag for aktører innen miljøsektoren, kraftbransjen, sjømatindustrien og olje og gass. Liv Monica har tidligere vært statssekretær for Senterpartiet og hatt lederstillinger innenfor miljøteknologi, sjømat og leverandørindustrien i Aker-konsernet :D
 
Sjømatindustrien har stor betydning for norsk økonomi. Oppdrett, som nå nærmer seg 100 milliarder i eksportverdi, kan bli Norges neste store industri. Men, vet du hvor viktig
fiskeriene har vært for at Norge er det landet det er i dag? Når Liv Monica entrer scenen er det bare å finne frem oljehyre og sydvest, for hun snakker så sjøsprøyten står! :)