Kjersti Eline Tønnnessen Busch

Neste dame ut er Kjersti Eline Tønnessen Busch. Hun er særdeles kunnskapsrik når det kommer til marinbiologi og akvakultur. Sørlendingen er en lystig, engasjert og målrettet rorkvinne, med talenter innenfor strukturert prosjektledelse, tallknusing og statistikk.
Hun er en av to gründere og ledere av bedriften SALT. I skipssekken har hun doktorgrad i akvakultur fra Universitetet i Tromsø, og mastergrad fra Universitetet i Bergen.

SALT er en uavhengig kompetansebedrift med kunnskap om og for kysten. Tradisjonelt sagt leverer de tjenester innenfor forskning, rådgivning og formidling knyttet til havet og kysten. Sagt på den SALTe måten brenner de for kystens fremtid fra kråkeboller til humankapital!

Sammen med resten av besetningen på den SALTe skute arbeider hun hver dag for et renere hav, og en god utvikling i de nordlige kystsamfunnene!