Erik Solbakken som konferansier!

I år som i fjor har det vært stor spenning og mange spørsmål angående hvem som skal være konferansier under Håp i Havet 2018. For å lede oss gjennom programmet under både konferanse og bankett har vi fått mannen fra Karl Johans gate til å komme nordover 

Konferansier for Håp i Havet 2018 er ingen ringere enn Erik Solbakken! Mange kjenner igjen Erik Solbakken fra barne-tv og NRK Super, men han har med tiden gått over til å fokusere på humor opp mot en mer voksen målgruppe. Sammen med Hasse Hope produserte Solbakken showet ”Karl Johan”, som vant Gullruten for beste humorprogram i 2015. I tillegg har Solbakken god erfaring med å lede store arrangementer, der han blant annet kan vise til sin rolle som programleder for Eurovision Song Contest i 2010. Vi gleder oss utrolig mye til å bli loset gjennom konferansedagen av Erik, og ikke minst til å avslutte det hele på The Edge sammen med han!

Billetter til konferanse og bankett er ute for salg, så her er det bare å melde seg på før det er for sent! 

https://haapihavet.hoopla.no/sales/samletnering