Vårt nye konsept; “I garnet med Chramer”

16299108_1328141863917344_8605250013776156762_n

Lurer du på hvordan man kan få seg jobb i næringen? Har du lyst til å høre om nye innfallsvinkler og kanskje få noen tips til hvordan du skal gå fram? Vi er stolte av å kunne presentere ”I garnet med Chramer”. Dette er et nytt konsept som ikke har vært på Håp i Havet tidligere. Et spennende talkshow ledet av kommunikasjonsdirektør i NHO 
– Christian Chramer. Temaet er ”Utradisjonell satsning” der hovedfokuset vil være hvordan studenter kan få jobb i næringen uten noen spesielle kontakter og erfaringer fra før av – hva kan studentene gjøre, og hva kan næringen gjøre? I tillegg til dette vil dagsaktuelle temaer bli diskutert. Gjestene vil bestå av både erfarne folk fra næringen til nye spirer som ser framtiden sin i den spennende næringen. Sees på NFH 8. februar, dette vil du ikke gå glipp av!

Gjester:
Tommy Torvanger: CEO Nergård
Edel O. Elvevoll: Dekan BFE-fakultetet
Mads Martinsen: Produktsjef vekstfôr, Skretting
Solrun V L Liljedal: Masterstudent HHT
Kristian Johansen: Masterstudent NFH