Påmelding

7. og 8. februar fyrer vi løs Norges største studentdrevne sjømatkonferanse! Det er med stor glede vi inviterer alle med interesse for havet, kysten og sjømatnæringen til to inspirerende og lærerike dager. Håp i Havet er en tverrfaglig møteplass der studenter, næringsliv og forskningsmiljø møtes.

Onsdag 7. februar vil utspille seg på Norges fiskerihøgskole. Her vil fokuset være rettet mot rekruttering, med blant annet bedriftspresentasjoner, speed-dating, og vi gjentar fjorårets suksess «I garnet med Chramer».

Torsdag 8. februar er selve konferansedagen, som finner sted i teorifagsbygg 1 (Solhallen og aud 1). Det blir spennende foredrag, bedriftsstand og en storslagen sjømatlunsj.
For å avslutte det hele arrangeres det bankett på The Edge med middag, underholdning og god stemning! 

Meld deg på under!